Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

Hvordan du monterer en Beadlock

Beadlock hjul tillate deg å installere stor diameter dekk uten dyre dekk utstyr eller turer til et dekk butikk for installasjon. Beadlock hjul har en midtflens som holder vulsten innsiden av dekket på plass. Over flensen og dekkanten hviler en ring. Ringen holder den utvendige veggen vulsten festet til hjulet. Et riktig installert dekk vil ikke skille seg fra beadlock hjulet selv når nedpakket for kjøring off-road med firehjulstrekk kjøretøy. Du trenger
Oppvaskmiddel
Valve stem
Valve stem installasjon verktøyet
1-gallon plastbøtte
5-gallon plastbøtte
Rent vann
Myk børste
Anti-seize compound
død slag klubbe
Socket satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Hell oppvaskmiddel på blusset enden av en ventil stem. Skyv den gjengede enden av ventilstammen inn i hullet på en beadlock hjulet. Sett en ventilspindel installasjonsverktøy stammen på gjengene i ventilspindelen. Drei verktøyet klokken fire til fem omdreininger. Trekk verktøyet mot deg til ventilstammen spretter på plass. Vri verktøyet mot klokken for å fjerne den fra stammen tråder.
2

Hell omtrent en ts. av oppvaskmiddel i ett-gallon plastbøtte. Fyll bøtte halvveis med rent vann.
3

Sett beadlock hjulet med innsiden vendt mot bakken. Dypp en myk børste i såpevann. Gni børsten på innsiden dekkanten. Skyv dekkanten over fronten perle av hjulet. Vipp hjul og dekk bort fra gulvet. Plasser 5-gallon plastbøtte under innsiden av hjulet. Hvil hjulet på bøtte.
4

Bank lett på utsiden dekkanten med en død slag hammer å jobbe det under hjulet flens. Juster aluminium beadlock ring med hullene i hjulet flens. Coat hver ring bolt med glidemiddel før threading den i hjulflens å holde boltene ruster til hjulet.
5

Stram hver bolt med en matchet socket festet til en momentnøkkel. Bruk en krysser mønster å stramme hver bolt gradvis til 12-15 ft-lbs. dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103089.html

Previous:
Next:

4X4