Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

4,2 Jeep forgasser Typer

Det finnes en rekke av erstatning forgassere for vintage 4,2 liters inline 6-sylindret Jeep motor. Velge riktig forgasseren avhenger i stor grad av hvordan du kjører. Noen forgassere er designet og bygd for ytelse, øker hestekrefter og gassrespons. Andre er konstruert og bygd bare for effektivitet og budsjett. Hvilken rute gang du tar, en erstatning forgasser, hvis den er installert og riktig justert, kan gjøre en merkbar forskjell i ytelse, effektivitet og pålitelighet. Weber 32/36 DGVE

Weber 32-36 DGVE er en forestilling basert forgasser designet for å øke hestekrefter med opp til 18 prosent over lager. Mens den øker hestekrefter, serverer Weber også å øke drivstoffeffektiviteten med rundt 12 prosent. Disse statistikker, mens imponerende, er basert på et moderat bruk av akselerasjon, og kan bli påvirket av endringer i høyde, samt temperaturen. Også huske på at eventuelle endringer utført på en dårlig innstilt eller sterkt slitt motor er mye mindre sannsynlig å gjøre merkbare forbedringer. Weber 32/36 DGVE er blant de dyrere, og i 2010, kan kjøpes for rundt $ 400. Denne forgasseren er ikke lovlig på California motorveier.
EMPI 38/38 EPC

EMPI 38/38 EPC er likeledes en forestilling basert forgasseren. Den EMPI, men ofrer gevinsten i effektivitet for en litt mer hestekrefter og dreiemoment ved lave turtall, tipper vekten på opp til en 20 prosent gevinst i hestekrefter. Økningen er oppnådd gjennom anvendelse av synkroniserte fat. De doble fat åpne på samme tid, trekker drivstoff og luft inn i innsugningsmanifolden. Når de vurderer kompromiss i effektivitet mellom EMPI og Weber, er det viktig å huske på at gevinster på effektivitet er basert på moderat bruk av en forestilling basert oppgradering. Spørsmålet du må stille er, vil du kjøre moderat med den frigjorte økningen i hestekrefter? I så fall kan økningen i effektivitet, kombinert med den ekstra tilgjengeligheten av hestekrefter, gjør Weber et mer passende valg. Prisen punktet i 2010 for EMPI 38/38 er $ 30 til $ 50 dollar mindre på rundt $ 370. Denne forgasseren er heller ikke lovlig på California motorveier.
OEM Original Replacement
p Hvis budsjettet er standarden som du måle verdien av din potensielle erstatning , en original Carter double barrel forgasseren passer regningen med en pris like under $ 300 i 2010. Mens erstatte den gamle forgasseren med en lignende modell ikke øke effektiviteten eller ytelse over lager statistikk, vil en ny, fungerende enhet sannsynligvis forbedre både i forhold til den gamle, slitte enhet. I motsetning til sine mer atletisk søskenbarn, er Carter erstatning forgasseren lovlig på California motorveier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102928.html

Previous:
Next:

4X4