Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

All Wheel Drive Vs. On-Demand 4 Wheel Drive

Begrepene All Wheel Drive (AWD) og Four Wheel Drive (4WD) indikerer at biler med disse betegnelser er drevet av alle fire hjul, i motsetning til to-hjulstrekk biler der enten foran to (foran hjulstrekk) eller tilbake to (bakhjulsdrift) hjulene er drevet. Betydning

ha alle fire hjul drevet bistår bilen i fattige kjøreforhold som går gjennom dyp snø eller på annen dårlig vær. Det er en forskjell mellom en AWD bil eller en 4WD bil, og valget avhenger av førerens behov.
Forskjellen mellom AWD og On Demand 4WD

All Wheel Drive er generelt funnet i biler, varebiler eller delefilter sport utility vehicles (SUV). Det indikerer at overføringen saken Drivkraften fordeles jevnt til både for-og bakakselen på bilen til enhver tid. On-demand Four Wheel Drive betyr at for vanlig kjøring overføre saken distribuerer strøm til bare enten foran eller bak aksel som i en to wheel drive kjøretøy, og 4WD-funksjonen må være engasjert av bilens operatør for å ha alle fire hjul drevet.

Hensyn

ha all wheel drive betyr at føreren kan gå trygt over terreng som en to wheel drive kjøretøy ikke kan. Imidlertid er det ikke anbefalt å ta en all wheel drive kjøretøy off-road. Kjøretøy som har 4WD, vanligvis sett i lastebiler og SUVer, har en ekstra innstilling, "4-L", eller "4 Low", som ikke finnes i en AWD bil. Denne innstillingen er ideell for off-road kjøring og brukes ved kjøring eller kjøring opp eller ned bratte bakker. Den innsti bør ikke være engasjert ved kjøring på fortau.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/102878.html

Previous:
Next:

4X4