Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> 4X4 >> Content

2001 Polaris Scrambler 400 Specs

The Polaris Scrambler er en firehjulstrekk all-terrain vehicle (ATV) med en to-takts motor. Den har høyt dreiemoment, noe som betyr at den kan håndtere åser og ugunstig terreng lettere enn andre ATV. Det gikk ut av produksjon i 2001 når det selges for rundt $ 5000. Mål

2001 Polaris Scrambler 400 er 65 inches lang, litt over 4 meter høy og i underkant av 4 meter bred. Den veier 480 pounds, og dens akselavstand følger temaet i høyde og bredde - rundt 4 meter. Motoren er 378 CCS, som betyr at den har en total på 378 kubikkcentimeter i sine to sylindere. Drivstofftanken rommer 4 liter.
Engine

Motoren er to-takt, noe som betyr at den har to stempler skyting i opposisjon til hverandre. Det er også væskekjølt og motvektstruck. En motvektstruck motor er en motor som stempler har vekter på de ikke-skyting sider. Dette gjør dem trekke tilbake til sin startposisjon raskere og vanligvis gjør dem mer effektive. Motoren har også en elektrisk start, eliminerer behovet for et kick-start. Det er smurt gjennom olje injeksjon.

Bremser og fjæring

Frambremsen er skivebremser mens bakbremsen er en fotbrems. Frambremsen er en ettgreps, som består av bare en hydraulisk disk. Den bakre bremsen, på den annen side, har to spaker, en hydraulisk stempel tykkelsesmål og en skivebremse. Den forstillingen er en MacPherson system med 8 inches av reiser. Dette betyr at det tillater forhjulene 8 inches av å gi, og dermed redusere sjokk på resten av ATV og på sjåføren. Bakhjulsopphenget er en svingarm med 10 inches av reiser, noe som betyr at de bakre støtdempere er polstret mer effektivt enn de fremre støtdempere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/4x4/103044.html

Previous:
Next:

4X4