Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Auto Vs . Motorsykkel Oil

Selv om bil olje fungerer perfekt i de fleste motorsykler , har motorsykkel -spesifikke olje noen viktige faktorer som bidrar til å opprettholde ytelsen og holdbarheten av motorsykkelen. Auto olje er vanligvis billigere enn motorsykkelolje og blandes i en mye mindre kompleks prosess. Viskositet

Selv om de fleste motorsykkel og auto oljer bruker de samme viskositet klassifikasjoner , er motorsykkelolje vanligvis naturlig tynnere enn auto olje. Dette gir lettere smøring for små, rask bevegelse interne komponenter i motorsykkelen.
Heat Reduksjon

Motorsykkel olje er utformet for å redusere den ekstreme varmen i motoren innvendig enn standard auto olje. Motorsykkel motorer har en tendens til å generere mer fokusert punktvarmedetektor enn mange auto motorer.
Cost

Motorsykkel olje er vanligvis mye dyrere enn standard auto olje , alt fra 20 til 50 prosent mer i gjennomsnitt . På grunn av den utvidede raffinering av motorsykkelolje , det koster mer å lage. Innkjøp motorsykkel -spesifikke olje er definitivt verdt prisen , men, som det vil bidra til å forlenge ytelsen og levetiden til maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132635.html

Previous:
Next:

oljeskift