Slik installerer en Kjølevæske Flush Kit

Flushing bilens kjølesystem er en enkel prosedyre hvis du installerer en kjølevæske flush kit. Over tid kjølevæsken i kjølesystemet bryter ned og blir forurenset. Skylle systemet fjerner gammel kjølevæske og gjør det mulig å erstatte den med riktig blanding for å sikre at bilen ikke overopphetes i sommer eller fryse opp i vinter. Du trenger
Razor kniv
Radiator flush kit
skrutrekker
hageslange
Gammel del av hageslange med en kvinnelig slutten
Fem gallon bøtte
Vis flere instruksjoner
en

Finn bilens varmeapparat slangen. Dette gummislange går fra motoren gjennom brann vegg og inn i varmeapparatet i kupeen.
2

Velg riktig rødme tee fra kjølevæsken flush kit. Hvert sett har flushing tees i forskjellige størrelser for å matche størrelsen på varmeren slangen. Endene av spyling tee matche interiøret diameter på varmeren slangen.
3

Kutt varmeapparat slangen med barberhøvel kniv. Vær forsiktig så du ikke å gjøre kutt i et område hvor det kan også nick eller kutte noen andre nærliggende slanger. Gjøre kutt som torget og ryddig som mulig. Hold endene av kuttet slangen opp for å minimere søl av kjølevæske i slangen.
4

Slide en klemme (følger med i pakken) på hver av kuttet endene av varmeapparatet slangen. Disse klemmer vil sikre spyling tee på plass når du installerer den.
5

Sett den ene enden av spyling tee til hver side av cut varmeapparat slangen, og trykk på hver ende av slangen så langt inn den flushing tee som mulig. Hold lokket og toppen av spyling tee rett opp for enkel tilgang. Skyv klemmene over slangen og de innsatte ender av den flushing tee. Stram hver klemme med skrutrekkeren for å feste spyling tee på plass.
6

Fjern spyling tee hatten og skruen på baksiden flyt preventer (følger med i pakken). Denne komponenten har en svart kvinne slange montering på den ene enden som passer på de gjengene på flushing tee. Den andre enden av ryggen flyt preventer har en gul kvinnelig slangearmaturen som festes til den mannlige tråder av en hageslange.
7

Fest splash omstilling (inkludert i flushing kit) ved å fjerne bilens radiator cap og skyve den lange enden av splash omstilling inn i radiator er ifyllingsåpning. Dette er en friksjon montering, og når du skyver den ned i åpningen, smekker den på plass, danner en tett forsegling.
8

Skru den gamle delen av slangen med den kvinnelige montering på de mannlige tråder av skvettskjermen diverter og plasserer den andre enden av slangen seksjon i en fem liters bøtte for å fange det gamle kjølemiddel. Skru den mannlige løpebaner av hageslangen til baksiden flyt preventer. Start bilens motor og slå bilens varmeapparat på høy. Slå hageslangen på og skyll gammel kjølevæske ut i bøtta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124057.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance