Slik fjerner du kabelføringstrinse i en Focus SVT

SVT står for Special Vehicle Team. Ford Focus SVT har en oppgradert V-6 motor som er ferdige for store racing modifikasjoner. Ford Focus SVT tomgangsskiven ligger på øvre passasjersiden av motoren. Spennrullen unghøne er koblet til motoren ved tre fester boltene i sentrum av skiven. Du kan bruke en standard skralle satt til å fjerne disse bolt fordi hele motoren er satt opp for enkel modifisering, så ingen store verktøy vil være nødvendig. Du trenger
flat skrutrekker
Vise fatt
Vis flere Instruksjoner
en

åpne panseret. Lokaliser stor gummi rør som går fra midten av motoren til det høyre side av motoren. Det er luftinntaket. Bruk den flat skrutrekker for å løsne metallfestebrakettene båndet fra luften inntaksmanifold i midten av motoren. Trekk luftinntak fra luftinntaket manifold.
2

Finn tomgangsskiven. At skivene er rett over (til høyre) av motoren dynamo. Hold tomgangsskiven tett med hånden og bruke skrustikke grep for å skru ut de tre sikringsboltene fra skivene. Som boltene løsnet drivremmen vil løsne. Trekk stasjonen beltet ut av skivene som det løsner.
3

Trekk tomgangsskiven ut av motoren etter de tre fester skruene er fjernet. Plasser tomgangsskiven og fester boltene på et trygt sted der du ikke vil miste dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123850.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance