Slik gjenoppretter en bilens Paint Job

Alle lakkfarger svekke og forringes over tid , og dessverre , dette inkluderer billakk også. Oksidasjon prosessen fører maling forverring, og ultrafiolett lys , forurensning og til og med fugleskitt forverre prosessen . Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å bidra til å gjenopprette lakken på bilen din . Instruksjoner
en

Vask bilen grundig før du gjør noe annet . Du kan også bruke en all -purpose oppvaskmiddel for å fjerne alle spor av skitt , pollen og annet rusk fra bilen .
2

Slip bort det øverste laget av oksidert lakk fra bilen. For å gjøre dette , få et skum compounding pad og begynne sloughing bilen. Denne prosessen kan forlate en overflate dis , men dette er normalt .
3

Polsk bilen for å fjerne dis og å opprettholde en blank overflate . Sørg for å bruke en mild polish og bruke den med en sirkulær poleringsmaskin . Hvit skum polering pads vanligvis resultere i den mest glans.
4

Fullfør bilen for å beskytte sitt areal. Du kan gjøre dette med en orbital poleringsmaskin eller for hånd . Hvis du bruker en orbital poleringsmaskin, starter på en lav hastighet og gradvis bygge. Arbeid 18 - til 24- tommers områder slik at du kan holde oversikt over fremgangen din

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124072.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance