Hvordan bytter ut den fremre signallys på en 2003 Corvette

De blinklys på din 2008 Chevrolet Corvette er en viktig sikkerhetsfunksjon. Uten fungerende blinklys, andre sjåfører har ingen måte å vite om du er å snu eller endre baner. For å beskytte sikkerheten til familien din, erstatte en utbrent pære med en gang. Du kan enkelt erstatte pærer i din Corvette hjemme. 2008 Corvette bruker en 5702KA blinklys pære, tilgjengelig på bilen deler butikker og Chevrolet forhandlere. Du trenger
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Drei rattet for å få tilgang til hjulet godt. Bruk en flat skrutrekker til å lirke av festene som fester tilgangspanelet bak lyset forsamlingen. Ta av tilgangspanelet og legg det til side.
2

tak i blinklys pære og vri den mot klokken for å fjerne den fra lett montering. Fjern pæren fra sokkelen ved å skru pæren mot klokken. Trekk lyspæren rett ut av forsamlingen.
3

Sett inn ny pære rett inn i pære montering og vri den med klokken. Sett pæren kontakten inn i lyset montering og vri den med klokken for å låse den på plass.
4

Sett dekselet på baksiden av lett montering. Trykk på festene på plass for å feste dekselet.
5

Gjenta prosessen på motsatt side, hvis det er nødvendig. Test drift av blinklys for å kontrollere at de nye pærene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123887.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance