Hvordan endre en Spark Plug Wire i en 2002 Subaru Legacy

tennplugger installert i de fleste biler på veien siden 2000 kan gå mer enn 100.000 miles uten en endring. Men som bilen blir tettere til det punktet, vil pluggene begynner å gå ut, og du kan være lurt å bytte pluggene og ledninger forebyggende for å unngå kjørelengde problemstillinger, samt andre problemer. Heldigvis er dette ikke en vanskelig oppgave. Du trenger
Replacement tennplugg ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og finn tennplugg ledninger på motoren. Hvis du har problemer med å finne dem, på toppen av motoren er det en coil pakke med tennplugg ledninger kjører ut av det. Følg en av tennpluggen fører til topplokket og tennpluggen. Fjern det enkelt plug ledning fra hodet med en vridende bevegelse som du trekker den ut.
2

Følg tennpluggen opp til distributøren, trekke det ut av noen klipp underveis. Deretter grep ledningen ved basen og fjern den med en vridende bevegelse.
3

Legg ut erstatning tennplugg ledninger på en arbeidsflate og plassere dem ut slik at du kan bestemme sine lengder. Legg din lager ledning ved siden av erstatning ledninger, og velg en erstatning wire som er samme lengde som den lager en.
4

Skyv den nye pluggen ledningen til distributør cap til den kommer på plass. Kjøre den andre enden av ledningen ned til tennpluggen og skyv den på plass ved hjelp av samme metode.
5

Gjenta trinn 1-4 for de resterende plugg ledninger i systemet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123899.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance