Hvordan til å kreve et 12 Volt eller 24 Volt Battery

Batterier varierer i størrelse og form, og de kan produsere ulike effektnivåer for ulike perioder, avhengig av hvor mye strøm vi forsøke å trekke fra dem på en gang. Bilbatterier og andre dypsyklusbatterier er vanlige typer oppladbare batterier. Ved å anvende en noe høyere spenning og lav strømstyrke strøm til et bilbatteri eller annet dyp syklus batteri, er det mulig å lade den. Du trenger
12 eller 24 volts batterilader
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Hekt batterikablene ved hjelp av socket fastnøkkel og ta ut batteriet .
2

Plasser batteriet på et tørt og godt ventilert plass, for eksempel i din hage. Batterier avgir farlige gasser under ladingen.
3

Sjekk om batteriet er en 12 volt eller 24 volt batteri. Velg spenningen innstillingen på batteriladeren i overensstemmelse med spenningen på batteriet. Noen ladere har to aktuelle innstillinger som 2 amp eller 10 amp. Den 2 amp innstillingen er best for natten lading og 10 amp innstillingen er best for rask en til to timers kostnader. En rask lading ikke varer så lenge som en langsom natten kostnad.
4

Koble den positive (rød) kabel til batteriladeren til positive innlegg på batteriet. Koble den negative (svart) kabelen til den negative innlegg av batteriet.
5

Plugg i laderen og slå den på. Noen batteriladere har ikke av og på brytere. Disse typer kommer på når enheten er plugget i.
6

La batteriet lades opp over natten med en 2 amp lader innstilling og omtrent en til to timer for en 10 amp lading rate.

7

Ta laderen, ta ut ladekabler og installere batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123900.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance