Hvordan Juster Serpentine Belt på en Toyota Sienna V6

The Toyota Sienna V6 bruker Serpentine beltet, også kalt multi-tilbehør drivreim, til å kontrollere alle motor deler: servostyring, air conditioner kompressor, vannpumpe og dynamo. Er plassert på fronten av veivakselen, serpentin belte vind rundt trinser er koblet til de forskjellige deler og til slutt rundt en strammerull som holder beltet i riktig kontakt spenning slik at alle motor tilbehør i lås. Justering av serpentin belte på en Sienna V6 er en enkel gjør-det-selv prosjekt som krever riktig størrelse skiftenøkkel. Du trenger
Toyota Sienna V6
Serpentine belte
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at Sienna V6 motor er kald, så sørg for at bilen er i parken, er tenningen av og nøkkelen tas ut av tenningen for å hindre enhver mulighet for motoren engasjerende under beltet justering.
2

Finn strammer skivene, det viktigste trinse som styrer serpentin dynamo beltet, og passer en 1/2-inch skiftenøkkel over strammer bolten på utsiden av skivene.
3

Vri nøkkelen langsomt til høyre og se beltet for å finne ut om slakk er avtagende som strammeren strammes. Holde snu, eller innstramming, er bolten til all slakk i beltet borte og beltet ligger tett inntil, men ikke strukket, mot strammer skivene hjulet.
4

Fjern skiftenøkkel og lukk panseret .
5

Start motoren, som en motor som starter uten problem indikerer at Serpentine beltet er spenningen er tilstrekkelig til å engasjere dynamoen. Hør etter om angiveri av beltet, noe som indikerer at ytterligere innstramming er nødvendig.
6

Gjenta trinn 1 til 4, om nødvendig, til motoren starter uten problemer, og beltet er stille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123894.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance