Hvordan endre en Dakota Head Light

Du bør holde frontlyktene på Dodge Dakota i orden til enhver tid. Frontlysene på bilen din forbedre din synsfelt under dårlige lysforhold. Andre drivere stole på lysene til å identifisere hvor du befinner deg på veien når sikten er lav. Du kan skifte pærer i dine Dakotas frontlykter hjemme, sparer en reparatør regningen. Dodge Dakota bruker en H13 frontlys pære tilgjengelig på bilen deler butikker og Dodge forhandlere. Du trenger
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Dodge Dakota. Hvil panseret på støtte stang for å holde det ut av veien mens du arbeider.
2

Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene som fester frontlys forsamlingen. Dodge Dakota frontlykter montere med tre bolter på forsiden av frontlys forsamlingen. To er på bunnen av lyset, og man er på siden.
3

Trekk frontlys forsamlingen fremover. Trykk på fanen lås på ledninger. Trekk pluggen rett utenfor pære.
4

tak i pære base og slå den ¼-sving mot klokken for å frigjøre den fra frontlys forsamlingen. Trekk lyspæren rett ut av lyset forsamlingen.
5

Sett den nye lyspæren inn frontlys forsamlingen, og slå den ¼-sving klokken for å låse den på plass. Trykk på ledningsnettet tilkobling på plass til den klikker.
6

Position frontlys forsamlingen på plass, og installere de boltene for å feste det. Bruk en skiftenøkkel til å stramme boltene før de er sikre.
7

Gjenta prosessen på motsatt side. Lukk panseret, og teste driften av de nye frontlyktene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123895.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance