Hvordan fjerne riper på en bil

Riper på en bil kan være en skamplett, men det er en enkel løsning å gran opp maling jobb. Hvis du ønsker å lære hvordan du fjerner riper på en bil, følg disse enkle trinnene for å skjule de stygge riper. Du trenger
Wax og Grease Remover, Paint Pen som matcher ditt Color Code, Clear-Coat Paint Pen
Vis flere Instruksjoner
Hvordan fjerne riper på en bil

1

For å skjule riper på bilen din, må du identifisere fargekode på bilen din. Når du finner fargekode, vil dette gjøre det mulig å velge en maling penn som matcher fargen på bilen din.
2

å finne maling fargekode på bilen din, må du finne klistremerke som inneholder din fargekode. Vanligvis kan dette klistremerket bli funnet i en av følgende steder: i bagasjerommet henhold reservedekket, under panseret på brannmuren på bilen din, eller på førersiden dørstolpen. Når du finner det, skriver fargekode ned.
3

Gå til din lokale automotive sentrum eller handle på nettet for en maling penn som matcher din fargekode og en klar-coat pekepennen.
4

Rengjør utsiden av bilen grundig og bruk en voks og fett remover på området som inneholder scratch.
5

Rist pekepennen. Åpne og trykke pekepennen til noe annet enn bilen for å få malingen flyter. På bilen, påfør et tynt lag med maling til scratch. La det tørke. Påfør et strøk. Gjenta.
6

La malingen tørke i flere timer. Når malingen har tørket, kan du bruke din klar-coat maling penn til å bruke flere tynne lag med klar-coat maling. La den klare strøk tørke ca femten minutter mellom hver påføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124058.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance