Hvordan du bytter frontlys pære i en 2007 Ford Focus

The 2007 Ford Focus bruker et sett av HB5 halogenpærer i et sammensatt frontlys forsamlingen til å gi den videre lys som du trenger for å kjøre om natten. Den fjernlys og nærlys funksjonen bruker to ulike filamenter innenfor at man HB5 pære. Erstatte halogen frontlykter som et par for best ytelse. Instruksjoner
en

Åpne panseret på Ford Focus og finn frontlys forsamlingen. Finn large cap på baksiden av frontlys montering og trekke den av. Sett lokket til side på et trygt sted for senere bruk.
2

Koble ledningsnettet kontakten fra baksiden av frontlys pære ved å løfte låseklaffen, være forsiktig med å bryte den av. Trekk kontakten på baksiden av pæren. Trekk i kontakten kroppen bare - ikke ledningene -. Eller skade vil oppstå til ledningene
3

Vri lyspæren låseringen på baksiden av forsamlingen mot klokken, og fjern deretter ring og skyv pæren ut av frontlys forsamlingen. Kast den gamle lyspæren og sett inn en ny HB5 pære inn i forsamlingen. Ikke ta på glasset delen av pære med hendene. Oljer fra hånden din vil føre til at pæren overopphetes og knuses.
4

Installer frontlys pære låseringen over baksiden av pære og vri den med klokken til den låses på plass. Installer ledningsnettet kontakten på baksiden av pære, presser den på til låsetappen engasjerer pinnen på kroppen av pæren.
5

Skyv lyspæren hetten på frontlys forsamlingen til å holde vann og skitt ut av forsamlingen. Gå til motsatt frontlys og gjenta prosessen for å endre andre pære.
6

Test frontlysene ved å slå på frontlys bryteren og visuelt verifisere at lyskasterne jobber med både høy og nærlys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123901.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance