Hvordan fikse Jeep Brake Lights

Det er flere grunner til at en brems lys kan slutte å virke på Jeep din. Den vanligste av disse er pærekon. Jeep baklysene bruke en 1157 dual lyspære for den løpende lys, bremselys og blinklys. Hvis markeringslys arbeider fremdeles med baklys din så pære er mer enn sannsynlig problemet. Replacement 1157 pærer er tilgjengelige fra alle auto deler butikken og noen kjøpesentre med store automotive avdelinger. Du trenger
Phillips skrutrekker
Torx skrutrekkersett
Vis flere instruksjoner
en

Slå av frontlys bryteren hvis det har vært på og deretter flytte til baksiden av Jeep din. Finn de fire skruene på forsiden av baklys forsamlingen. På nyere modeller dette skruene kan være Phillips eller torx-skruer, på eldre modeller er de Phillips hodet.
2

Velg riktig skrutrekker og fjern de fire skruene fra baklys forsamlingen. Fjern forsiktig linsen fra baklys montering og sett den til side. Det er to pærer inne i baklys forsamlingen, jo lavere pære er 1157 brukt for bremsene
3

tak i pære nøye og skyv den inn mot kontakten som du slår den mot klokken.. Når pæren låser opp fra pipen ved å trekke den ut av stikkontakten og kast den. Sett inn en ny pære i kontakten, trykk inn på pæren og vri pære med klokken til den låses på plass.
4

Plasser linsen tilbake på baklys montering og installere de fire skruene som holder det . Stram skruen med riktig skrutrekker deretter teste lyset ved å ha en assistent eller venn trykker på bremsepedalen. Hvis begge pærene ikke var fungerer, erstatte dem begge før du utfører testen av bremselysene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123904.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance