Hvordan Winterize en motorsykkel

Du bør ta skritt nå for å forsikre motorsykkelen går greit når våren kommer etter at du har lagret den for vinteren. Ta vare på sykkelen din før du lagrer det er like viktig som å ta vare på den resten av året. Med bare noen få enkle trinn, kan du vinterisolere sykkelen, slik at din første turen på våren kan gå greit. Instruksjoner
en

Fyll bensintanken opp. Leveres med drivstoff stabilisator for å hindre at bensin fra å bryte ned og forårsaker skade på drivstoff linjer og ulike andre områder av sykkelen.
2

å hindre korrosjon på metalloverflater av motorsykkelen din, er det en god idé å skifte olje, girolje og kjedekasse væske. Dette bidrar til å holde alt riktig lubed og ren.
3

Hold gass og clutch kabler smurt for å hjelpe dem å holde seg i god stand.
4

Fokus på batteriet oppmerksomhet når du har tenkt å lagre for vinteren, siden det gradvis mister kostnad over tid. Ideelt sett skal du ønsker å la batteriet i motorsykkel og feste et batteri anbud til det. Batteriet anbud er en smart lader som i utgangspunktet slår seg av og på etter behov, for å hindre overlading. Ta deg tid til å rengjøre innleggene på batteriet nå hvis de er korrodert. Legg grease på gjengene på boltene for å holde dem rene hele sesongen.
5

Blås dekkene til deres ideelle nivå for å redusere risikoen for flate flekker forming på dekkene dine. Ta deg tid til å flytte sykkelen flere ganger i måneden - parkering på en annen del av dekkene hver gang også bidrar til å hindre flate flekker. For å hindre at dekkene fra hussopp, holde dem ute av direkte sollys.
6

Gi din motorsykkel en god skrubb før du setter den opp for vinteren. Ikke la noen fett eller bugs på maling eller forkrommede områder. Det er produkter tilgjengelig som du kan bruke på maling og metall områder for å beskytte finish.
7

Lagre motorsykkelen inne hvis det er mulig. Hvis det ikke er mulig å lagre sykkelen inne, investere i en god form-fitting, pustende trekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123946.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance