Hvordan erstatte bremsen lyspærer i en 1996 Chrysler LHS

De brems lyspærer i din 1996 Chrysler LHS er lett tilgjengelig når du har fjernet baklys montering fra baksiden av bilen. Ved hjelp av en dual-glødetråd 3057 pære, bremselysene dele en pære med blinklys og markeringslys på LHS. Replacement 3057 pærer er tilgjengelig fra Chrysler forhandler, auto deler butikker og noen kjøpesentre. Instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet på din Chrysler LHS og finne de store svart plast vingemuttere bare til høyre og venstre side av bagasjerommet åpningen. Ta av vingemutrene fra den siden som du må endre pære, ved å vri dem mot klokken til de er helt av de gjennværende studs.
2

Koble ledningsnettet kontakten inne i bagasjerommet på bilen , og skyv ledningen og maljen ut gjennom hullet i kroppen. Fjern baklys montering fra baksiden av bilen og finne pære kontaktene på baksiden av forsamlingen.
3

Drei kontakten holder bremsen lyspæren mot klokken og ta den ut av baklys montering. Trekk den gamle pæren ut av stikkontakten og kast den. Skyv den nye 3057 pære i kontakten til den sitter hele veien.
4

Sett inn ny pære og kontakten på baksiden av baklys forsamlingen, og slå den med klokken til den låses på plass. Plasser baklys forsamlingen tilbake på bilen, samkjøre monteringsskruene med hullene i kroppen. Skyv ledningsnett tilbake inn i lastebilen og installere pakningen i hullet.
5

Installer de tre fløyen mutterne på boltene og stram dem til baklys forsamlingen er sikret mot baksiden av bilen. Test bremselys funksjon ved å ha noen presse bremsepedalen og kontroller at de lyser skikkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123906.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance