Hvor å Endre Baklamper på en Chevrolet Lumina

En av de viktigste sikkerhets funksjoner bygget inn i dagens biler er det natta belysning system. Frontlykter hjelpe deg å se hvor du går og baklysene hjelpe andre til å se deg. En utbrent baklys gjør det vanskelig for andre drivere for å se deg og reagere deretter. Du kan ikke umiddelbart merke en utbrent baklys slik som en sikkerhetsforanstaltning det er viktig å av og til sjekke lysene før du kjører. Hvis du finner en er brent ut vil det være nødvendig å erstatte den. Men fortvil ikke, det er en enkel jobb å håndtere, selv om du ikke er mekanisk tilbøyelig. Du trenger
baklys Bulb Size 3057
Vis flere Instruksjoner
Hvordan endre baklysene på en 1996 Chevrolet Lumina Sedan
en

Slå på baklysene av snu frontlys bryteren, som ligger på dashbordet til venstre for rattet, klokken to hakk. Dette kan gjøres med tenningen av. Gå til baksiden av bilen og observere hvilke baklys pære er utbrent. Slå av frontlysene.
2

Walk til baksiden av kjøretøyet. Låse opp bagasjerommet og åpne den. Hvis stammen er utstyrt med den valgfrie bekvemmelighet nettet, fjerner du det ved unhooking den fra vingemutteren.
3

Fjern vingemutteren inni stammen som ligger rett bak baklysene. Sett vingemutteren side. Trekk teppet vekk fra baksiden av bilen, som vil avdekke ytterligere to vingemuttere. Skru disse to vingemuttere, fjerne dem og sett dem til side.
4

Trekk baklys forsamlingen forsiktig bort fra kroppen av bilen. Merke seg hvilke pære må skiftes, trykker du på fanen og snu kontakten mot klokken. Trekk kontakten fra forsamlingen.
5

Trekk lyspæren ut av stikkontakten. Kast utbrent pære.
6

Skyv den nye erstatning pære i kontakten. Erstatte kontakten tilbake i baklys montering og lås på plass ved å dreie mot høyre.
7

Sett forsamlingen tilbake i huset sitt. Skru de to vingemuttere tilbake på plass til fingrene. Erstatte teppet. Skru den gjenværende vingemutteren på plass. Sett på convenience nettet, hvis det er aktuelt. Lukk bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124070.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance