Hvordan Skyll et kjølesystem

De fleste mennesker ikke engang tenke på sin bil kjølesystem før de er igjen strandet med en bil som er overoppheting. Holde kjølesystem i topp stand er avgjørende for livet av motoren din. Denne guiden vil instruere deg om hvordan du skal tømme og endre kjøretøyer kjølevæske. Du trenger
skiftenøkkel
Håndklær
tom bøtte (to eller tre)
Frostvæske
Flush kit
Skjæreverktøy
hageslange
Outdoor vann levere
Vis flere instruksjoner
flusing Vehicle Kjølevæske System
en

Sørg for at motoren ikke har vært i gang en stund, og er kjølig. Hvis motoren har vært i gang væsken vil være veldig varmt og under ekstremt press, og kan skade deg når du åpner radiatorlokket.
2

Finn tappekranen på radiatoren for å tappe den. Tømmeventilen bør være på bunnen av radiatoren. Drenere væske i en bøtte, ikke la den gå på bakken. Når du har tømt radiatoren helt, lukke tappekranen.
3

Du er nå klar til å installere en back flush kit. Disse kit er relativt billig og kan kjøpes hos din lokale auto deler butikken. Følg instruksjonene på baksiden av din spesielle kit. I sammendraget, må du kutte varmeren inntaksslangen å gå til toppen av motoren. Det er der du vil installere T seksjon i settet inn i kjølevæske linje. Sett begge ender av slangen på denne montering og stramme festeanordningene som fulgte med settet. Nå kan du koble hageslangen til denne koplingen.
4

Plasser diverter som fulgte med settet inn i åpningen på toppen av radiator. Det er der vann og kjølevæsken vil øse ut fra når begynner skyller kjølesystemet. En slange eller rør vil være nyttig å lede vannet i en bøtte.
5

Start motoren, skru ovnen på høy og slå på hageslangen. Kjølemidlet skal begynne sirkulerer gjennom motoren, og kommer ut gjennom diverter på toppen av radiatoren. Fortsett denne prosessen til rent vann begynner å komme ut på toppen. Dette bør bare ta flere minutter.
6

Slå av motoren og hageslange. Deretter tømme radiator igjen i en bøtte og lukke avløp ventil når du er ferdig.
7

Nå er det på tide å legge den nye anti fryse. Hell hele innholdet i anti fryse flasken inn i det tomme radiator og fylle det før kjølevæske strømmer ut av halsen. Skru radiator hetten tilbake på og jobben er fullført. Ikke glem å skru korken på igjen for T montering du installerte også.
8

Ta en rask prøvetur for å sikre at alt fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124060.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance