Hvordan finne en bilens eksosmanifolden

De eksos manifolder på forskjellige biler er plassert på forskjellige steder og finne den på bilen din er lett hvis du vet hvor du skal lete. Her er de grunnleggende trinnene for å finne de eksos manifolder på mange fabrikater og modeller av biler. Du trenger:
Haynes, Clymer eller Chilton manual
lommelykt eller "problemer" light
Jack og bukker eller ramper
Vis flere instruksjoner
1 < p> Finn Haynes, Clymer eller Chilton manual for din bestemt merke og modell. Du kan få disse på auto deler distributører, bokhandlere eller på nettauksjoner. Pass på at du plukker opp en for året, merke og modell av bilen din.
2

Park bilen på et egnet sted. Dette kan være i et plettfritt, godt opplyst garasje eller under skyggen av et tre. Bare sørg for at bakken er jevn og tørr, fri for olje og annet rusk.
3

Ta en lommelykt. Bruk en "trøbbel" light dersom tilgang til en stikkontakt er hendig. Dette gir deg mye mer lys for å hjelpe deg med å finne den eksosmanifolden.
4

Jack bilen opp nøye, utnytte et gulv jack og bukker. Du kan også kjøre bilen på ramper og sikre bilens bakhjul med bremseklosser. Rist bilen fast en gang i stand til å ivareta sikkerheten ved plassering på stands eller ramper.
5

Slipp panseret og ved hjelp av fotografi eller illustrasjoner som er gitt i manualen, styre lyset for å finne eksosmanifolden . Eksosen manifolder på enkelte biler er utenfor sidene av motoren, mens andre er på baksiden av motoren. En motstander motoren vil ha to eksos manifolder, mens en in-line motor vil bare ha ett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123971.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance