Hvordan erstatte Automobile Side View Mirror Glass

Biler har hatt sidespeil siden tidlig på 20-tallet, men speilene har ikke blitt standard utstyr før 1950 og 60-tallet. Den sidespeil lar deg se hva som skjer i kjørefeltet ved siden av bilen, slik at du kan gjøre trygge vei endringer uten å snu hodet. De sidespeil er vanligvis montert nær fronten av førerens og passasjerens dører og stikke ut flere inches, noe som gjør dem utsatt for skader fra å treffe objekter nær kanten av kjørebanen. Hvis speilet hodet ikke er skadet, kan du spare penger ved å erstatte bare speilglass. Du trenger:
Hansker
Scraper
Hårføner
Myk klut
Silikon
Kniv
Replacement speilglass
maskeringstape
Show Flere Instruksjoner
en

Bruk hansker for å unngå å bli kuttet med knust glass. Bruk en skrape og avslutt fjerne eventuelle ødelagte biter av glass eller rester fra speilet hodet. Bruk en hårføner for å varme opp noen limrester å gjøre det mer smidig og lettere fjernes. Vær forsiktig så du ikke mar eller riper opp den speilblanke hodet.
2

Rengjør erstatning speil glass med varmt vann og en myk klut. Ikke bruk kjemiske rengjøringsmidler, som ville vil etterlate en rest på glasset og gjøre limet ikke feste også. La glasset lufttørke grundig.
3

Skjær av enden av en tube med silikon 3/8 inches fra enden med et verktøy kniv. Påfør silikon på speilet rammen i flere 3/8-inch dabs - men ikke for nær kantene, slik at overflødig silikon ikke presse ikke ut fra kantene på speilet
4

Press. utskifting speilglass i speilet rammen. Flytt glass som nødvendig for å få den inn i riktig posisjon før silikon setter opp. Hold speilet på plass med maskeringstape til silikonet er tørr. Sjekk instruksjonene på etiketten for herding ganger, noe som kan være fem til 24 timer, avhengig av utetemperaturen.
5

Fjern maskeringstape etter at silikon er fullstendig herdet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123922.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance