Slik installerer en Cabin Air Filter i en Ford

Mye som en vanlig luft filtrerer luften som sirkulerer i bilens motor, en hytte luftfilter filtre luft som passerer gjennom ventilene og oppvarming og air-condition systemer. Hytte luftfiltre er brukt i mange Ford lastebiler og biler. En hytte luftfilter bør byttes hver 15 000 miles eller så ofte som er angitt i bruksanvisningen for din spesielle Ford-modell. Du trenger
Cabin luftfilter
Flathead skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn det runde plastlokket eller caps på passasjersiden -side plastbiten rett under der frontruten vindusviskerne hvile. Du kan best se disse når hetten er nede.
2

Åpne panseret. Ta av lokket eller caps ved å lirke dem av med en flat skrutrekker. Sett lokket eller caps til side for å bli satt inn igjen når du er ferdig med å installere den nye hytta luftfilteret.
3

Ta ut skruen eller skruene du har avdekket ved å fjerne plast cap eller caps. Sett dem til side på et trygt sted. Skru ut Phillips skruene som holder støpt plast stykke ned på innsiden av bilen.
4

Trekk forsiktig opp på støpt plast stykke å avsløre hytta luftfilteret. Skyv arb til side så mye som mulig. Det er ikke nødvendig å helt fjerne dette stykket. Flytte det til side vil gi deg nok plass til å komme på filteret.
5

Fjern det gamle filteret for førerhuset ved å trekke opp på den etter håndtaket. Sett det nye filteret for førerhuset, noe som gjør at den passer perfekt inn i sporet.
6

Fest støpt plast stykke ved å reversere trinnene du fulgte for å løsne den. Start bilen og slå ventilene opp høye til å blåse ut støv og rusk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124027.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance