Hvordan Koble Car batteripolene

Terminalene på bilens batteri er en viktig komponent for funksjonen og levetiden på motoren din. Sikre batteripolene er koblet riktig vil hjelpe motoren din kjøre mer effektivt og forlenge levetiden på batteriet. Disse trinnene forklarer hvordan du kobler bil batteripolene. Du trenger
Latex hansker
WD-40
Stålbørste
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at tastene er ute av tenningen og tenningen ikke er i startposisjon. Bruk hansker, da dette vil ikke bare beskytte hendene, men vil også holde oljer på hendene fra å komme på batteripolene.
2

Rengjør begge terminalene med WD-40 og en stålbørste til fjerne korrosjon. Tørk av med en ren klut for å fjerne overflødig WD-40 og løs korrosjon. Bytt hansker, ettersom de kan miste korrosjon rester på dem.
3

Fest plusspolen først som indikeres av et plusstegn eller en "x". Bruk en skiftenøkkel til å stramme skruen på siden av terminalen. Vær forsiktig så du ikke strammer for mye. Stram til skiftenøkkelen ikke kan slå noe mer, men ikke lenger. Ledelsen på terminalen er myk og kan brekke.
4

Gjenta trinn 3 for den negative terminalen. Når sikker, satte nøkkelen i tenningen og vri rundt. Hvis det ikke starter, må du fortsette feilsøkingen eller kontrollere arbeidet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123980.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance