Slik fjerner du Fuel Pump i en 1993 Chevy Blazer

Hvis 1993 Chevy Blazer blir dårlig gass kjørelengde og motoren er drøye ut uventet, kan det være at du trenger en ny bensinpumpe. Selv erstatte en bensinpumpe på en Chevy Blazer er en moderat utfordrende oppgave, kan det gjøres godt med de rette forberedelser og verktøy. Det vil være nyttig å få en Chilton eller Haynes Manual for 1993 Chevy Blazer. Du trenger
Socket sett
Momentnøkkel
bensinpumpen
Shop filler
snylte kit
Jack
to bukker
Brass punsj
Transmission jack
Latex hansker (valgfritt)
Safety maske
Klasse B brannslukningsapparat
Fuel container
Vis flere instruksjoner
Veibeskrivelse
en

Begynn med den negative side av batteriet. Du vil også være lurt å plassere de verktøyene du trenger for å fullføre prosjektet nær arbeidsområdet.
2

Ved hjelp av en jekk, løfter bak på bilen og bruke bukker, sikkert støtte den.

3

Ta tanklokket av og bruke snylte kit for å fjerne drivstoff fra drivstofftanken. Hvis du søler bensin, umiddelbart rense området. Trygt lagre gassen på et kjølig sted vekk fra gnister.
4

Fjern bensintanken skjoldet hvis Chevy Blazer har en. Hvis ikke, gjør å koble klemmen fra tanklokk-rør som ligger nær bensintanken. Løsne filteret røret fra påfyllingsrøret.
5

Fjern bensinpumpen sele kontaktene fra selve pumpen. Nøye koble drivstoff og returledning.
6

Finn din overføring jack og plassere den rett under bensintanken. Hev det før det er å støtte tanken.
7

Bruk pipenøkkel til å fjerne boltene fra drivstofftanken stroppen. Fjern stroppene og senk bensintank ved hjelp av overføring jack og fjern tanken fra Blazer.
8

Oppbevar drivstofftanken på et godt ventilert område som er fritt for gnister. Du må jobbe på tanken siden bensinpumpen ligger inne.
9

Fjern bensinpumpen fra drivstofftanken ved hjelp av messing punch. Bruk messing slag til å trykke på låseringen mot klokken til tappene på linje med den hakket på drivstofftanken. Det er viktig å bruke bare en messing punch, som stål slag kan forårsake gnister å fly, og muligens antennes og forårsake brann eller eksplosjon.
10

Se inni bensintanken og finn drivstoffpumpe. Vær veldig forsiktig når du løfter den ut da drivstoffet spaken flottøren ligger også inne i bensintanken, og slå det mot låseringen kan skade den.
11

Sett den nye bensinpumpen på bensintanken , igjen tar forsiktighet for å unngå å treffe drivstoffet spaken flyte. Bruk messing punch til vri låseringen. Kontroller at låskam er fullt engasjert av de gjennværende kategoriene.
12

Bruk overføring jack å løfte tanken tilbake i Blazer. Bytt drivstofftanken stropper og fest dem med bolter.
13

Sett avkastning og drivstoff forsyningslinjer og bensinpumpen sele kontakter til pumpen.
14

gjeninnsette tanklokket linje ved å koble klemmen som ligger i nærheten av drivstofftanken. Deretter kan du koble til påfyllingsrøret. Hvis Blazer hadde et drivstoff skjold, erstatte det også.
15

Bruk snylte kit å erstatte drivstoff i tanken og erstatte tanklokket.
16

Senk Blazer ved å fjerne bukker og senke jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123849.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance