Hvordan velge et bilbatteri

Velge en bil batteri trenger ikke å være en vanskelig oppgave. Du kan be om hjelp, eller finne ut informasjon om deg selv. Du kan også erstatte de døde batteriet selv som det er en ganske enkel prosess. Batterier kommer i alle størrelser og er designet spesielt for enkelte biler. Du kan finne batterier Auto Zone, Wal-Mart og andre forhandlere som selger bildeler og tilbehør. Les videre for å lære hvordan du velger et bilbatteri. Instruksjoner
en

Begynn med å fjerne de døde bilbatteri fra bilen. Du kan få en mekaniker til å gjøre dette for deg, eller du kan gjøre det selv. Denne gamle batteriet vil gi deg den informasjonen du trenger for å finne og velge din nye bil batteri.
2

titt på det tomme batteriet og se etter "gruppe size" tall, som viser hvilke biler de Batteriet passer i. Det kan være vanskelig å finne når du først ser, men se på hvor all den viktigste informasjonen er på batteriet.
3

Gå til auto deler butikken og ta merke og år av bilen din med deg. Disse butikkene har som regel bøker for å hjelpe deg å finne riktig batteri som du trenger for å sette seg inn i bilen din. Finn året og modell av bilen din i boken og velge riktig batteri.
4

Kontroller at du har de riktige forsterkere for motoren som du prøver å starte opp. Du trenger riktig mengde strøm for å få motoren til å starte og holde batteriet sunt.
5

holde det i bakhodet at du vil trenge de riktige spy forsterkere og kaldt spy forsterkere hvis du bor i en kaldere klima. Hvis du eier en lastebil eller annen diesel bil, så du må sjekke hva det krever.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123999.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance