Hvordan å blande sparkel for å reparere billakk Chips

Hvis små steiner og vær har slått chips ut av finish på bilen din, kan det hende du ikke trenger å ta det til en dyr body shop. Små chips i malingen kan repareres av deg. En måte å reparere bilen maling er med sparkel. Les videre for å lære hvordan å blande sparkel å reparere bilen maling chips. Du trenger
Sandpapir
Blyant med ubrukt viskelær
Mixing palett
Mixing verktøy
Body filler
Alkohol
Rag
Vis flere instruksjoner

en

Bruk en filler for områder som du kan ta en negl på. Du kan bruke den for større chips og dype riper når utbedringsfarge er ikke nok til å skape en flush overflate.
2

Inspiser området for å være sikker på at det er ingen rust og sondere det å finne ut om områder rundt chip er løse og må fjernes.
3

Fest et lite stykke sandpapir til en ubrukt blyant viskelær til grov opp området. Rengjør området av med alkohol for å fjerne rester.
4

Velg en fin sparkel. Det finnes mange typer. Prøv en som er laget av talkum og polyester.
5

Sett en liten mengde på en blanding gane. Det vil ikke ta mye å fylle en liten chip.
6

Legg katalysator til filler. Mindre er høyere i tilfellet av katalysatoren. Du trenger ikke å legge mye for å få jobben gjort. Følg produsentens anvisninger på filler for de beste resultatene.
7

Bland filler og katalysator grundig med en kniv, en ensidig barberblad eller padle som kan være i settet. Skrap kanten av bladet over paletten og trekke de to sammen. Fortsett denne til den lille mengde katalysator er fullstendig blandet. La ingen striper. Hvis du reparere bilen maling med filler, er en grundig blanding viktig for en sterk reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124000.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance