Hvordan endre Cabin Air Filter i en Nissan Frontier

I 1998 redesignet Nissan sin populære Hardbody pickup og omdøpt den til Frontier. Starten i 2002, utstyrt Nissan Frontier med en hytte luftfilter for å fjerne støv og pollen fra uteluften før den kom inn i kabinen. Over tid kan filteret tresko med skitt, og at luftstrømmen fra ventilene bli redusert. I 2005 redesignet Nissan Frontier, noe som førte til en annen, men lignende, prosess for å erstatte hytta luftfilteret. Du trenger
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Skifte en Cabin Air Filter på en 2002 Gjennom 2004 Frontier
en

Åpne hanskerommet og lirke terpinner fra den bakre delen av innsiden av hanskerommet, med en flat skrutrekker. Pivot hanskerommet nedover og trekk den fra dashbordet
2

Lirk klipp fra toppen av forsterkning panel -. Plast panel bak hanskerommet - ved hjelp av en flat skrutrekker. Fjern de sju forsterkning panel-festeskruene, med en stjerneskrutrekker. Trekk forsterkning panel fra innsiden av dashbordet, utsette kjøleboks bak det.
3

Trekk metall klipp fra bunnen av kjøleenheten. Trekk den nedre filter fra kjølesystemet boksen, og trekk den øvre filteret ut av kjøleboks.
4

Sett den første filteret i nedre posisjon i kjølesystemet boksen. Skyv filteret oppover og inn i den øverste stilling og skyver det andre filteret til det nedre filter stilling i kjøle-boksen. Trykk klemmen til bunnen av kjøling boksen for å låse filtrene på plass.
5

Sett forsterkning panel inni dashbordet, og trekk til de sju skruene med en stjerneskrutrekker. Trykk klippet inn i toppen av forsterkning panel.
6

Sett hanskerommet tilbake inn i dashbordet, og trykk terpinner tilbake på plass på innsiden av hanskerommet. Lukk hanskerommet.
Skifte en Cabin Air Filter på en 2005 Gjennom 2011 Frontier
7

Åpne hanskerommet. Trykk sidene av hanskerommet innover, så hanskerommet stopper pins fjerne dashbordet, og trekker dashbordet fra dashbordet. La fangsnor på baksiden av hanskerommet for å støtte hanskerommet, utsette kjøleenhet bak hanskerommet
8

Fjern mutteren som holder filteret deksel -. Det rektangulære, plast dør på kjøleenhet -. med en skralle og socket, og trekk filteret dekselet fra kjøleaggregatet
9

Trekk lengst til venstre filter fra kjøleaggregatet. Skyv lengst filteret til venstre og trekk det fra kjøleaggregatet.
10

Sett ett filter i kjøleenhet, med luftstrømmen pil som peker nedover, og skyv den til høyre. Sett det andre filteret inn i kjøleanlegget.
11

Sett filteret dekselet, og skru til mutteren med en skralle og socket.
12

Pivot hanskerommet oppover og trykk sidene innover, så hanskerommet stoppers fjerne dashbordet. Sett hanskerommet i dashbordet og slipp sidene. Lukk hanskerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124068.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance