Glassfiber Repair Method Technique

Glassfiber er en sterk, elastisk materiale adaptaple til intrikate og funksjonelle former. Når skadet, men det kan skape en fillete og stygge område på din båt, bil eller husholdning installasjon. Reparere glassfiber tar tålmodighet, noen lett tilgjengelige materialer og litt teknikk for å gjøre det godt som nytt. Kjøp en rull med glassfiber duk, epoxy og herder, sandpapir og en god kvalitet glassfiber-cutting sag. Alle disse er tilgjengelig på en marine forsyning butikken. Klargjøre det skadede området

Før reparere området, må det renses og klargjøres for bruk ny glassfiber. Bruker sagen, skjære bort alle de skadede og ødelagte glassfiber og kutte om lag en halv tomme i uskadet området. Ved hjelp av sandpapir, taper kantene av nå-rene hull i glassfiber. Bruk en god avfettingsmiddel rengjøringsmiddel for å rengjøre området for noen fett, smuss, støv eller olje.
Avslutte Repair

Påfør glassfiber i lag, og frakk hver lag med herdet epoksyharpiks. Dekk foran hullet med litt voks papir og fest den med tape. På baksiden, kuttet glassfiber i deler størrelsen av hullet pluss ytterligere tomme av materialet. Påfør et lag med glass, og strøk med epoxy med en rulle applikator. Gjenta med et annet stykke av glassfiber og fortsette inntil lappen er like tykk som den originale glassfiber forsamlingen. Sørg for å arbeide raskt fordi epoxy vil stivne i ca 20 minutter. Tillot patch å kurere minst 24 timer.
Avslutte Repair

Når glassfiber er kurert, fjerner voks papir. Fylle noen pit eller stillinger med fersk herdet epoxy og la den herdes. Når herdet, sand lappen grundig, og starter med en heavy-grit papir og arbeider til en fin grus. Avslutt med en lett puss med sandpapir.
Gelcoating Reparer

Gelcoat er et materiale som brukes til å gi glassfiber farge og en skinnende overflate. Det er blandet lik epoksy og kan påføres som en maling på lappede område. Gelcoat kommer klart og er farget med en blanding av fargetoner. Bruk en fabrikk-blanding diagrammet for å matche fargen med de reparerte glassfiber. Bland fargetone med gelcoat før du legger den herder. Når den er lagt, kan det påføres som maling enten med en pensel eller en rulle. Plasteret vil nå være mindre synlige enn det var med bare vanlig glassfiber. Når herdet, gjenta slipeprosessen du brukte med glassfiber. Fjær kantene av gelcoated område med eksisterende farge. Selv om å få en perfekt sømløs kamp tar tålmodighet, tar deg tid til å gjøre det riktig vil lønne seg med et flott utseende reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123925.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance