Hvor å Endre tennplugger

Gamle og slitte tennplugger kan resultere i motoren din feiltenning, lavere ytelse og, enda verre, lav gass kjørelengde. Det anbefales at du endrer bilens tennplugger på 100.000 miles. Endre tennpluggene ved første tegn på problemer kan spare deg for mye problemer i det lange løp. Instruksjoner
en

vente til bilen motoren er kald. Du bør ikke utføre noe vedlikehold mens bilen er varm fra bruk, spesielt på varme, elektriske elementer som tennplugger.
2

Fjern en tennplugg ledning fra pluggen. Hvis du gjør dette for hånd, ta tak i støpselet boot. Ikke dra i ledningen. Bruk en tennplugg ledning avtrekker for å fjerne tennpluggen slik at du ikke rippe ledningen.
3

Rydd bort skitt og rusk fra tennpluggen hullet. Dette kan tørkes bort, men blåser det bort med trykkluft fungerer enda bedre.
4

Fjern pluggen med en socket eller skralle. Kontroller at du har riktig størrelse for dine plugger, vanligvis en 13/16 tommer eller 5/8 tommer skiftenøkkel. Og, trenger du kanskje en utvidelse, også. Drei pluggen mot klokken for å fjerne det.
5

Sett ny tennplugg i. vri den med klokken for hånd først, og stram det med samme nøkkel. Koble ledningen på plass igjen, det skal klikke på for å fortelle deg at det er koblet
6

Gjenta prosessen for å endre de resterende tennplugger.. Det er best å endre dem én om gangen for å holde ting i orden og unngå blanding med plugger og ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124018.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance