Hvordan Juster Vindusviskere på en Mercury Grand Marquis

Hvis vindusviskerne til Mercury Grand Marquis ikke gjør jobben sin skikkelig, blir det ikke bare et spørsmål om estetikk, men et sikkerhetsproblem. Noen ganger vindusviskerne kan få feiljustert og derfor blitt nesten ubrukelig. Uansett hva årsaken til denne skaden er, justere vindusviskerne på bilen din er en ganske enkel oppgave. Med noen grunnleggende verktøy og et par ekstra minutter, kan du gjøre jobben så godt som en profesjonell mekaniker kan gjøre det. Du trenger
Flat-skrutrekker
Wrench
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Klargjør Mercury Grand Marquis for å arbeide på vindusviskerne. Vri om nøkkelen i tenningen til den første innstillingen, men ikke slå på motoren. Slå vindusviskeren kontrollen til den tregeste innstillingen og la viskerne feie en fjerdedel eller halvparten av veien gjennom en syklus
2

Slå av tenningen og ta ut nøkkelen. Dette setter i armene på dine vindusviskerne i en parkert posisjon slik at du enkelt kan få tilgang til bunnen av sine gummi kniver.
3

Finn mutteren på undersiden av hver vindusvisker arm. Fjern hetten fra justering mutteren med en flat skrutrekker. Ikke glem å sjekke for å se om det er noen blader eller annet avfall under grensen av panseret der vindusvisker resten. Hvis det er, rent ut området.
4

Bruk en fastnøkkel til å løsne mutrene hvis vindusviskerne gjør en skrikende lyd når du bruker dem i regnet.
5

Fest mutrene hvis vindusviskere ikke riktig klart regn av frontruten.
6

Start bilen motoren og spray litt vann på frontruten for å se om de vindusviskere fungerer riktig. Justere etter behov, følgende trinn 4 og trinn 5.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123864.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance