Slik reparerer en bil Eksos Med en Tin Can

Hvis bilen eksos fungerer opp , og du kan ikke få til en mekaniker , kan du bruke en midlertidig løsning med en blikkboks. Alt du trenger er kan og noen felles verktøy for en midlertidig reparasjon som bør holde til du kan få bilen din til en pro . Du trenger
Målebånd
2 automotive klemmer
Empty brus kan
Flat -skrutrekker
Metal saks
Vis flere instruksjoner
1

mål diameteren av eksosrøret med et målebånd.
2

Finn en blikkboks med en diameter lik eller i nærheten av diameteren av røret. En brusboks fungerer best , som det er lettere å klippe og forme . Hvis du velger mellom en boks som er for liten og en som er for stor, alltid gå for større kan. Det vil være lettere å strukturere det til røret .
3

hjelp metall hagesaks, kuttet enden fra brus kan for å skape et rør. Vær forsiktig når du skjærer ettersom både bladet og nystekte kuttet metall er skarpe.
4

Bruk saks til å lage en langsgående kutt ned på siden av den kan for å danne en hylse . Sett hylsen rundt den skadede delen av røret. Ved hjelp av to automotive klemmer som passer eksos, klemme begge ender av brusboks til røret . Bruk en flat skrutrekker for å stramme klemmene og forsegle røret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123959.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance