Slik fjerner en strekkode klistremerke Fra et bilvindu

Bil vindu strekkode klistremerker er vanligvis festet til utsiden av vinduet med et sterkt lim som vil føre til at klistremerket å rive når den er fjernet fra vinduet. Dette er nødvendig for å hindre strekkoden fra å bli stjålet og deretter brukt ulovlig. Dessverre har dette også den effekten at strekkoden vanskelig å fjerne når det er nødvendig, for legitime formål. Du trenger
"Goo Gone" white spirit eller etanol /vann løsning
Spray flaske
Myk klut
bilvask såpe
Blow tørketrommel (valgfritt)
Plastic nal ( valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

varm klistremerket ved å la bilen ut i direkte sollys på en varm, solrik dag, eller bruk en hårføner på den. Dette vil myke opp limet, slik at klistremerket som skal skrelles av mye lettere.
2

Hell white spirit eller en etanol /vann løsning i en sprayflaske og spray væske på klistremerket. Mette klistremerke med væsken, men tar seg ikke å få noen av væske på bilen. Alternativt mette en myk klut med white spirit eller med "Goo gått" rengjøring løsning og å bruke denne kluten våt klistremerket og fjerne eventuelle dvelende lim fra bilvinduet.
3

Wash hele området du akkurat har sprayet, sammen med det omkringliggende området (bare i tilfelle noen av væsken klarte å finne veien der) med vann og bilvask såpe. Dette vil hindre at væske som brukes for klistremerket fjernet fra å skade lakken din.
4

Fjern klistremerket fra bilvinduet med neglene eller skrape den av med en plast nal.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123860.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance