Hvordan Juster Float på en Holly 4 BBL Forgasser

Holley har vært å lage forgassere og drivstoffsystem for alle typer biler siden 1903. Holley gjort forgassere for Ford Model A i 1928, samt forgassere for båter og fly i andre verdenskrig. Som i 2010, de fleste biler bruker en elektronisk injisert drivstoffsystemet snarere enn en forgasser, men Holley fortsatt leverer forgassere for racerbiler, hot rods og gamle biler. Å sørge for at kjøretøyet er knirkefritt, flottøren i Holley din fire fat forgasser må justeres i henhold til spesifikasjonene. Du trenger
Spårskruvmejsel
5/8-inch skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Start bilen og flytte den til et godt ventilert område. La bilen for å varme opp til tomgangsturtall stabiliserer seg. Åpne panseret.
2

Slå av motoren. Ta av luftfilteret fra forgasseren ved å løsne og fjerne vingemutteren på toppen av luftfilteret i mot klokka. Løft luftfilteret fra forgasseren og sett det til side.
3

Fjern gummi pluggen fra måleren på den primære drivstoff bolle på forsiden av forgasseren ved å lirke den av med en flat skrutrekker. Observer drivstoff nivå gjennom måleren. Legg merke til at drivstoff nivå i bollen skal være like under bunnen av måleren.
4

Bruk en stor flat skrutrekker og løsne låsemutteren i midten av flottørskål justeringsmutter i bunnen av forgasseren i mot klokka dersom drivstoff nivå må justeres.
5

Skru justeringsskruen med en 5/8-inch skiftenøkkel i klokkens retning for å redusere drivstoff-nivå og i mot urviseren for å heve nivået drivstoff. Trekk til mutteren med en flat skrutrekker i klokkens retning når drivstoffet nivået stabiliserer seg til like under bunnen av måleren. Skyv gummi pluggen tilbake i måleren til den er helt på plass.
6

Gjenta prosedyren ovenfor for den sekundære bolle på baksiden av forgasseren.
7

Plasser luftfilteret tilbake over forgasseren og trekk til vingemutteren i klokkens retning. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123934.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance