Slik fjerner en 1989 Nissan Servostyring Belt

The servostyring belte på en 1989 Nissan er stasjonen beltet. Drivremmen er den store sorte belte koplet til alle de runde skive på forsiden av motoren. Den servostyring pumpen skivene er trinsen foran servostyringspumpen på oversiden driver side av motoren . Slik fjerner du og installerer servostyring pumpe , må du fjerne servostyring pumpe beltet fra servostyring pumpen skivene . Du trenger
Pulley flytting verktøyet
Elektrisk drill
Vis flere instruksjoner
en

Åpne 1989 Nissan hette. Finn stasjonen beltet går rundt hele fronten av motoren. Finn strammer skivene på øvre passasjersiden av motoren. Strammeren skivene vil ikke bli koblet til noen komponenter på motoren.
2

Koble nøkkelen i midten av skivene flytting verktøyet til metall mutter i midten av strammer skivene. Avstiv den fire- arm på skivene fjerningsverktøyet til forside av skivene for å understøtte skivene verktøyet. Inn en metallstift på baksiden av skivene verktøyet ned i hullet på enden av en elektrisk drill . Stram strømmen dill spissen, ved hjelp av nøkkelen som følger med bormaskin .
3

Trekk avtrekkeren på drillen for å løsne mutteren på spenningen skivene. Som drivreima blir slakk i den, trekk stasjonen beltet av servostyring pumpen skivene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123835.html

Previous: No
Next:

Do It Yourself Car Maintenance