Hvordan få Dynamo Belt på en 1996 av Grand Am

Før innføringen av serpentin belte system, inneholdt mange motorer en V-belte tilbehør drivreim system, hvor man belte ville slå ett tilbehør, utnytte den roterende kraften i motoren sveiv. Dette betyr at hvis en belte pauser, er det lett å erstatte enkelt belte og få på vei, pluss eneste tilbehøret ikke fungerer i mellomtiden. I tilfelle av en 1996 Pontiac grand am, derimot, må du fjerne servostyring pumpe beltet før du kan få tilgang til dynamo beltet. Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement dynamo beltet
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret av Grand Am og finn servostyring pumpe montering på øvre venstre hjørne av motoren. Det er en pivot bolt øverst til høyre hjørne av servostyring pumpe. Løsne at bolten, ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket. Løsne deretter justere bolten i bunnen av servostyring pumpe, og skyv pumpen mot midten av motoren.
2

Trekk servostyring pumpe beltet av skivene den kobles til på høyre , som er den vann-pumpen skivene. La beltet henge løst på motoren mens du fjerner dynamo beltet.
3

Løsne dreieskruen og justering bolt på dynamoen, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket . Skyv dynamoen mot midten av motoren, og skyv beltet av dynamoen.
4

Skyv den nye beltet på vannpumpen skivene og dynamo. Skyv dynamoen vekk fra sentrum av motoren, og skru den justere bolten med 3/8-inch skralle og socket. Når beltet er stramt, stram dreieskruen på dynamoen også.
5

Skyv servostyring pumpe belte over vannet pumpen skivene å bruke hendene, og trekk servostyring pumpe unna midten av motoren inntil remmen spenningen på den. Stram justere bolten og pivot bolt på servostyring pumpe, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123837.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance