Slik fjerner en Battery Cable fra en Dynamo

Forbindelsen mellom bilens dynamo og batteri er av største betydning . Hvis ledningene blir korrodert eller mister forbindelsen , da dynamoen ikke vil lade batteriet effektivt, til slutt slik at du med et utladet batteri. Da vil du være i stand til å starte bilen eller lastebil . Heldigvis fjerne kabelen for å fikse problemet er enkel - men du trenger ikke å ta noen forholdsregler første eller risikere å skade deg selv . Du trenger
Fastnøkkel satt
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative terminalen fra batteriet innlegget , ved hjelp av en åpen ende fastnøkkel til å løsne festeskruen. Deretter fjerner den positive terminalen ved hjelp av samme metode. Dette vil fjerne batteriet ut av det elektriske systemet og tillater deg å fjerne den andre tilkoblingen på dynamoen kabel uten fare.
2

Trace dynamoen batteriet kabelen fra dynamo til batteri. Det er vanligvis en klemme boltet eller plast klemmen som fester den til motoren underveis. Bruk fastnøkkel for å fjerne boltet klemme eller en flat skrutrekker for å fjerne plast klemme, frigjøre linjen .
3

Skru av dynamo -kabelen fra baksiden av dynamoen hjelp av fastnøkkel . Trekk hele linjen ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123836.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance