Slik installerer Dynamo Bolter i bilen din

The dynamoen i bilen er laget for å konvertere gass til elektrisitet . Den konverterte elektrisitet blir så lagret i bilens batteri . Hvis dynamo bolter brekke eller viser tegn på slitasje , er det på tide å bytte dem ut. Ødelagt og skadet bolter kan ødelegge en dynamo og forårsake alvorlig skade på bilens motor . Instruksjoner
en

Sjekk dynamoen for skader når du skifter boltene . Plassere den nye , reparert eller renset dynamo til motoren din.
2

Sett den ene bolten og stram det litt. La bolten ganske løs, så du klarer å stille opp dynamoen å installere andre bolt .
3

Sett i andre bolt . Du må kanskje vrikke dynamoen å justere bolten med hullet . På dette punktet , er dynamoen fortsatt løs og lett å justere.
4

Skru begge skruene for hånd . Hvis du har problemer med dette , kan du bruke akkurat den kontakten uten skiftenøkkelen knyttet til stramme dem . Du bare vil dynamoen bolter for hånd på dette punktet .
5

Slå boltene med en pipenøkkel . Når ganske stramt , går bare en fjerdedel til en halv omdreining strammere . Dynamo bolter trenger ikke å være så tett som de kan gå. De krever normalt bare 15 - til 20 fot - pounds

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124014.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance