Hvordan Spot Tegn ditt bilbatteri er død

Bilen evne til å fungere er avhengig av levetiden på batteriet sitt. Hvis batteriet går dårlig, kan ikke bilen starte eller det kan fungere med redusert ytelse. Bare fordi bilen ikke vil starte skjønt, betyr ikke nødvendigvis at batteriet gikk døde. Instruksjoner
en

Hold et øye med bilens ytelse. Som batteriet mister strømmen, kan du legge merke til at frontlyktene ser dimmer eller bilen endringer kaste når du slår på klimaanlegget. Et annet tegn kan være en redusert luftstrøm når du slår ventilen på.
2

Forsøk å starte bilen. Når du vrir om nøkkelen kan du høre en gjentatt hake eller ingen lyd. Batteriet fungerer hvis bilen prøver å snu.
3

Slå på frontlysene eller radio for å sjekke batteriet. Et batteri trenger mer strøm for å starte bilen enn å drive disse hjelpesystemer deler. Du kan også sjekke om din klokke viser på panelet eller hvis interiør lysene slås på. Hvis alle disse arbeidet, kan du bare trenger å lade batteriet.
4

Åpne panseret, finner du batteriet og se etter andre årsaker. Korroderte batteripolene og dårlige forbindelser hindre at batteriet fungerer som det skal.
5

Test ansvaret for bilen batteriet med et multimeter. Hvis du ikke har et multimeter, ta det med til et sted som selger batterier. Vanligvis butikken tilbyr seg å sjekke dette gratis.
6

Transfer batteriene fra en bil til en annen. Forsøk på å starte både biler og se hva som skjer. Hvis den andre personens bil starter med batteriet eller bilen vil ikke starte med deres, må du holde utkikk etter kilden til problemet ditt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123978.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance