Hvordan erstatte et belte i en 2002 Nissan Maxima

Beltet erstatte prosessen på 2002 Nissan Maxima er annerledes enn å endre beltet på andre Nissan Maxima modell år. 2002 Nissan Maxima har to viktigste tilbehøret belter. En av beltene styrer dynamoen og servopumpe, og det andre belte styrer klimaanlegget kompressoren. Beltet fjerningen er lett når du ser hvor beltene er rutet på skivene. Du kan erstatte begge disse belter i ca 45 minutter. Du trenger
Flathead skrutrekker
Ratchet
Socket satt
Pen
Notepad
New belte
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern plast dekker under fronten av motoren for å få tilgang til de nederste trinser. Dette kan gjøres med en flat skrutrekker, en skralle og en stikkontakt.
2

Pop panseret og finn beltet ruting diagrammet på toppen av viften liksvøpet. 2002 Nissan Maxima har to belter. En av disse belter vil måtte fjernes før det andre belte. Hvis det ikke er belte ruting diagram på viften liksvøpet, ta en penn og notisblokk og skrive ned nøyaktig belte routing diagram for begge belter.
3

Finn dynamoen på venstre side av motoren. Under dynamoen vil være et belte spenningsjustering braketten med en bolt som går gjennom den som er koplet til remskiven for dynamoen og servostyring belte. Løsne bolten hodet (ikke fjern det) i midten av denne kabelføringstrinsen med en skralle og socket.
4

Sett skralle på den justerbare bolt på slutten av justeringen brakett og løsne tomgangsskiven ved å dreie skruen mot urviseren. Løsne tomgangsskiven til du er i stand til å skyve beltet ut av dynamoen skivene og servostyring pumpen skivene. Fjern beltet og sette beltet til siden.
5

Finn kabelføringstrinsen for klimaanlegget pumpen. Dette tomgangsskiven ligger mellom klimaanlegget pumpe og Veivakselremskive. Løsne denne kabelføringstrinsen på samme måte ved å løsne senter bolten og skru den viktigste justeringen bolt på slutten av kabelføringstrinsen til beltet løsner nok til å gli av klimaanlegget pumpe og veivakselen. Fjern beltet og sett den til side.
6

Sett klimaanlegget beltet på klimaanlegget pumpen skivene først, som vist på belteføring diagrammet. Baksiden belte ruter rundt klimaanlegget pumpen skivene, kabelføringstrinse og veivakselen skivene. Deretter satte skralle tilbake på justeringen bolten og stram til klimaanlegget beltet ned igjen. Den anbefalte klimaanlegget belte spenning på en 2002 Nissan Maxima er 22 fot-lb.
7

Når klimaanlegget beltet er på riktig spenning, skru ned bolten i midten av kabelføringstrinsen. Anbefalt dreiemoment på denne bolten hodet er 24-28 fot-lb. Merk at du kan ha til å komme under bilen for å sette beltet på bunnen av veivakselen skivene.
8

Sett dynamo /servostyring belte ved ruting beltet over dynamoen skivene, servostyring trinse, Veivakselremskive og tomgangsskiven, stram beltet gjennom justering bolt festet til tomgangsskiven. Den anbefalte reimstrammingen for dette beltet er også 22 fot-lbs. Også stramme bolten i midten av kabelføringstrinsen.
9

Inspiser å sørge for at begge beltene er satt riktig inn i trinsene og passe stram. Du kan også ha å sette beltet på bunnen av veivakselen skivene fra undersiden av fronten av bilen.
10

Start motoren og inspisere belter for å sørge for at beltene er fortsatt sitter i skivene. Sett på plass bunnen plastdeksel og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123861.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance