Hvordan teste om motorens kjølesystem virker

sjekke om kjølevæske systemet fungerer som det skal er en av de essensielle vedlikehold elementer for å få lengst mulig levetid ut av bilens motor . Her er noen enkle ting du kan gjøre for å sørge for at kjølevæske fungerer slik det skal . Instruksjoner
en

Les motoren temperaturmåleren . Hvis det står for varmt , så bilen er overopphetet , og mest sannsynlig den kjølevæske systemet har et problem .
2

Hold et øye under bilen for pytter av væske. Hvis væsken er velduftende , kan dette tyde på at en lekkasje har oppstått i motorens kjølesystem .
3

Se på kjølevæske reservoaret for å se om det er lav når motoren er kult . Hvis det er, fylle den opp med produsentens anbefalte kjølevæske blande opp til riktig merket.
4

Vent noen dager og kontroller nivået igjen for å se om du har mistet noe mer kjølevæske. Hvis du har, fortsette å se etter lekkasjer og sprekker i slanger og rundt slangen tilknytningspunkter.
5

Undersøke vanlige lekkasjepunkter , for eksempel de store slangene som kommer ut av radiator og slange tilkoblingspunkter til bilens motor . Din kjølevæske systemet vil ikke fungere effektivt hvis kjølevæske lekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124030.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance