Hvordan erstatte låsen på en Taurus

Når døren låsen på din Ford Taurus ikke fungerer, må den erstattes med en ny enhet. Du kan ta bilen til en mekaniker, eller du kan spare tid og penger ved å erstatte døren klinke selv. Du trenger
skrutrekker
Hylsnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to skruene som fester kontrollpanelet til døren resten med en skrutrekker . Trekk av kontrollpanelet, og koble den elektriske kabelen.
2

Fjern skruen som fester låsen cup til døren og trekk den ut. Fjern de fem skruene rundt omkretsen av døren panel som brukes til å feste den til døren.
3

snuse langs kanten av døren panel med skrutrekker for å frigjøre plast kontakter . Trekk døren panelet ut av døren og sett den til side.
4

Fjern bolten som brukes til å sikre vinduet regulator støtte bar til døren med en pipenøkkel. Skyv regulatoren støtte bar ut av veien for å få tilgang til låsen.
5

Fjern den øverste delen av døren nøkkel sylinder stang som er koblet til nøkkelen sylinder spaken.
6

Åpne holderen som brukes til å koble til kontroll stang for utenfor døren håndtaket til inngangsdøren låsen. Trekk den elektriske kontakten for dør-gløtt bryter som er koblet til låsen.
7

Finn de tre skruene som brukes til å feste foran låsen til døren og ta dem med skrutrekker . Trekk låsen ut av døren og fjerne de resterende kablene som er festet til låsen.
8

Fest kablene du fjernet i forrige trinn til den nye låsen. Sett den nye låsen i døren og fest den med skruene.
9

Plugg den elektriske kontakten for dør-gløtt bryter inn i låsen. Koble den øverste delen av sylinderen stang til sylinderen spaken.
10

Flytt vinduet regulator støtte bar tilbake på plass og fest den med bolten.
11

Sett på dørpanelet til døren for å fullføre prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123879.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance