Slik lader en 8 -volts batteri

Bare fordi traktoren fungerer på en 8 - volts batteri betyr ikke at du må skure byen for å finne en helt ny en hver ukene . I stedet tar deg tid til å lære å lade batteriet til å utvide bruken av den, og deretter kjøpe en batterilader med din lokale traktor butikk, landbruk implementere butikk eller på nettet . Instruksjoner
en

Kontroller at 8 - volts batterilader er i av- posisjon før du bruker den. Koble laderen til en DC-strømkilde eller stikkontakt. Koble laderen til batteriet med krokodilleklemmer koblet til laderen. Mest 8 - volts batteri ladere har også en sigarettenner adapter alternativ for lading av en 8 - volts batteri i bilen. Hvis du bruker denne metoden , må du lade batteriet med bilen kjører.
2

Slå på laderen. Se varsellampene til å sørge for at enheten fungerer som den skal . Se bruksanvisningen som fulgte med den bestemte enheten for å forstå hva varsellampene betyr .
3

Kjør laderen før det slår inn i flytende belaste modus , eller til laderen produksjonen faller under 0,1 amp . Det tar ca 6-8 timer å lade 8 - volts batteri .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124029.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance