Hvordan sjekke for en Transmission Fluid Leak i bilen

Transmission væske smører bevegelige komponenter inne overføring din. I en automatisk girkasse, fungerer dette trykksatt væske som kjølemiddel og overfører kraft fra motoren til overføring og drivhjulene. Hvis en bil opererer mens overføring væske er lav, fører det til større slitasje på overføring deler. Biler bruker ikke opp denne væsken, så hvis det er lavt, det er en lekkasje et sted. Instruksjoner
en

merke hvis det er noen våte olje på oppkjørselen din eller hvor du vanligvis park. Det ville danne en dam under den fremre midten av bilen.
2

Vær oppmerksom på en overoppheting bil. Dette kan være et resultat av en lekkasje som hindrer kjøling av sendingen.
3

Sjekk nivået på overføring væske med riktig peilepinnen for å se om det er lavt. Hvis det er, fylle den og kjøre den rundt for et par miles, så sjekk væsken på nytt for å se om det er droppet.
4

komme under bilen og se på overføringen segl som holder din overføring sammen. Dersom forseglingen er dårlig, kan det føre til en lekkasje der.
5

Finn bunnpluggen på overføring din, som bare ser ut som en bolt skrudd inn i metallet, og se om det er girolje lekker der.
6

Finn hvert sted på overføring din der en annen del eller komponent blir det, blir skrudd inn i det, eller festes til det på noen måte. Lekkasjer noen ganger oppstå i disse stedene rundt slitte pakninger eller sprukne deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123975.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance