Hvordan erstatte en 1998 Camaro svingesignal

De blinklys på din 1998 Chevrolet Camaro er de eneste indikatorene for andre drivere for å vite om du er å snu eller endre baner. En utbrent blinklyset på Camaro kan sette deg i fare for en ulykke. For å beskytte familien din, skal du erstatte Blinklysene pærer med en gang hvis du oppdager at man ikke fungerer som den skal. 1998 Camaro blinklys pære er nummer 3157K, og er tilgjengelig på auto deler forhandlere og Chevrolet forhandlere. Du trenger
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av Camaro med en jekk. Sikre bilen på et sett av bukker og ta ut kontakten.
2

Finn oppbevaring dør på undersiden av bilen under lys samlinger. Fjern skruene som fester lemmen med en stjerneskrutrekker. Åpne døren og flytte den til side for å få tilgang til pærene.
3

Reach inne i kupeen og ta tak i blinklys pære og stikkontakt. Vri lyspæren montering mot klokken og fjern den fra lett montering.
4

Trekk lyspæren rett ut av kontakten. Sett inn ny pære i kontakten, trykke den rett inn Sett pæren og kontakten inn i lyset montering og vri den med klokken til den låses på plass.
5

Fest oppbevaring døren og stram til skruene med en stjerneskrutrekker. Gjenta prosessen på motsatt side, hvis det er nødvendig.
6

Hev bilen med jekken og fjerne bukker. Senk bilen til bakken. Test driften av de nye blinklys pærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123856.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance