Hvordan bevare og beskytte elektriske ledninger Rundt en bilmotor

De elektriske ledningene i motorrommet trenger beskyttelse mot elementene av varme, kulde og fuktighet. Riktig beskyttelse vil hindre sprekker og bryte ned noe som vil bidra til å sikre at alle elektriske kraften du trenger vil være der for deg, og ikke glemme å nevne at løse ubeskyttede ledninger kan være farlig også være utsatt for gnister og fange fire.Plus, motoren din kupé vil se så mye strammere og ryddig når din ledninger er alt på plass og under wraps! Ting du trenger, Elektrisk Tape
Wire Loom i ulike størrelser (selges i auto deler butikker)
Husholdningenes saks
Wire Ties
WD-40
Rags
320 grit sandpapir (Optiional, hvis du trenger å rense dårlige forbindelser)
Vis flere instruksjoner
en

Koble minuspolen kabelen før du starter denne jobben for å eliminere risikoen for eventuelle støt eller gnister . Arbeid en seksjon av tråder om gangen. Start med å sortere dem ut og avgjøre om det er en gruppe av ledninger som kan kjøres sammen som går i samme retning som du organisere og sortere ledningene ut. Vær forsiktig så du ikke napp mye på ledninger fordi du kan trekke dem ut av sammenheng, og vil da måtte reparere, selv om det er en veldig god idé at du sjekker ut alle tilkoblinger mulige.
2 p Hvis du finner noen uisolerte ledninger flekker der isolasjonen har brutt, brent eller slitt bort er det viktig at du tape rundt skaden med elektrisk tape. Vanligvis 3 til 4 wraps vil være nok. Hvis du finner ut at du har noen forbindelser skjuler Corrossion, nå ville være et godt tidspunkt å rydde dem opp. Sandpapir vil bidra til å fjerne Corrossion og olje fra tilkoblinger. Objektet her før du fortsetter å dekke opp ledningene er å være sikker på at de er i god stand og riktig koblet til der de hører hjemme.
3

Spray litt WD-40 på en fille eller klut og kjøre over ledningene som du går sammen for å fjerne smuss og olje av ledninger og tilby noen smøring og beskyttelse også.
4

Noen ledninger vil kjøre individuelt på sin egen rute i så fall du vil bruke en mindre dimensjon størrelse ledning vevstol. Kjør veven ved siden av ledningen (e) du ønsker å dekke, og deretter kutte riktig lengde med saks, alltid forlater en ekstra tomme eller to av veven som du kan trimme ned senere. Wiren swill skli inn mellom vevstol fra siden med enkle trykk fra fingrene, og alltid starte i den ene enden og jobbe din vei til den andre.
5

Ledninger som kjører sammen i en bunt vil kreve en større dimensjon av vevstol og det samme prinsippet vil gjelde som i forrige trinn, presser ledningene inn i veven arbeider fra den ene enden til den andre, alltid være forsiktig med å slepe på en wire og risikerer du kobler den fra.
6

nå bruke wire bånd til å feste vevstoler med ledninger innenfor for å trygge ut av veien steder, unngå vevstol fra berøre motorblokken der den ekstreme varmen kan brenne gjennom plasten. Ikke monteres i veven til en bevegelig del av motoren. Du må kanskje bruke to eller tre bånd pr veven for å forsikre de er sikre.
7

Husk å re koble negative batterikabelen etter at alle ledninger er beskyttet i vevstoler. Motoren din bør se mye penere nå med tillit til at din ledninger er trygt og sikkert!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124049.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance