Cabin Air Filter Replacement Instruksjoner for Touareg

Volkswagen Touareg (2002-2010) leveres som standard med et interiør pollenfilter, også kjent som en hytte luftfilter. En hytte luftfilter holder pollen, støv og andre partikler fra å komme inni bilen hytte (gjennom lufteventilene). Touareg hytte luftfilter bør skiftes hver 15.000 til 20.000 miles, avhengig av dine kjørevaner (erstatte det oftere hvis du kjører i en støvete klima). Utskiftningen fremgangsmåten er den samme for alle modeller, inkludert de som er utstyrt med det V10 dieselmotor. Du trenger
5,5 mm pipenøkkel
Ny hytte luftfilter
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser området under hanskerommet for å finne det svarte dekselet panel. Ta tak i fremre del av panelet (mot setet) og trekk den ned for å løsne den. Nå hånden inn og trekk ut tilkobling for passasjeren gulvbordet lys. Sett panelet til side.
2

Fjern de to boltene bak dekselet med en 5,5 mm (1/4-tommers) pipenøkkel. Når boltene er ute, trekker dette panelet av (dette er filteret dekselet).
3

tak i filteret og fjern det forsiktig. Fullt Sett inn nytt filter i holderen med pilen ned. Vend filteret dekselet tilbake på plass, holder den mot kupé med én hånd, trekk til boltene med den andre hånden
4

Re-feste dekselet panel (bakre delen først).. Koble gulvbordet lys, og skyv dekselet panelet rett opp smekket den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123907.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance