Hvordan fikse en frontlys på en 2003 Honda Odyssey

Erstatt en sviktende frontlys i 2003 Honda Odyssey så snart du oppdager det ikke fungerer. Your Headlights Are viktig for synlighet, og la andre sjåfører til å se deg på veien. I de fleste stater, er du lovpålagt å holde frontlykter operative til enhver tid. Unngå en billett ved å erstatte en utbrent pære raskt. 2003 Odyssey bruker en 9003 frontlys pære tilgjengelig på bilen deler butikker og Honda forhandlere. Instruksjoner
en

Løft panseret på 2003 Honda Odyssey. Hvil panseret på støtte stang for å holde det ut av veien mens du arbeider.
2

Fjern luftinntaket for å få tilgang til frontlys pære på førersiden. Trekk opp på midten av de to pinner sikring av dekselet og fjerne dem. Fjern luftinntaket dekselet og sett det til side. Hvis du bare endrer pæren på passasjersiden, hopper du over dette trinnet.
3

Trekk ledningsnettet tilkobling rett tilbake av pære. Dra tappen på gummi tetning og fjerne det fra baksiden av pære montering.
4

Trekk festetråden bort fra pære socket. Trekk lyspæren rett ut av frontlys forsamlingen.
5

Sett den nye lyspæren inn i frontlys montering og erstatte festetråden å sikre det. Installer gummipakningen på baksiden av pæren. Pass på at "TOP"-merking er vendt mot toppen av forsamlingen.
6

Trykk den elektriske tilkoblingen tilbake på pære montering. Pass på at kontakten er sikker. Gjenta prosessen på motsatt pære hvis det er nødvendig.
7

Bytt luftinntak dekselet hvis det er nødvendig. Reposisjonere luftinntaket dekselet og fest den med de to pinnene. Låse pinnene på plass ved å trykke midt ned til det låses på plass.
8

Lukk panseret på Odyssey din og teste driften av de nye lysene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123908.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance