Hvordan legge til Kjølevæske til Radiator av en 1996 Chevrolet Lumina Sedan

The 1996 Chevrolet Lumina kjølesystem ble opprinnelig fylt med kjølevæske spesielt designet for å holde seg i bilen for 100 000 miles eller fem år, avhengig av hva som kom først. Holde kjølevæske på riktig nivå beskytter motoren mot frost ned til -34 grader C, og mot å koke opp til 265 grader F. Selv om det lukkede systemet er utviklet for å tillate normal utvidelse og sammentrekning av kjølevæske, hvis væskenivået synker for lavt kan det være nødvendig å legge kjølevæske. Her er hvordan du gjør det trygt. Du trenger:
50/50 blanding av DEX-COOL Brand kjølevæske og rent vann
Vis flere Instruksjoner
Hvordan legge til Kjølevæske til Radiator av en 1996 Chevrolet Lumina Sedan

1.

Slå av motoren og la den Lumina avkjøles helt. Når motoren er kald, trekke tilbake på panseret utløserspaken plassert under dashbordet til venstre for førersiden. Løft panseret til helt åpen posisjon.
2

Finn kjølevæskebeholderen på venstre side av motoren. Du bør være i stand til å observere nivået av kjølevann gjennom plasten tank. Hvis nivået er under KALDT mark videre til trinn Seven. Hvis det ikke er kjølevæske i kjølevæskebeholderen videre til trinn tre.
3

Forsikring motoren er helt avkjølt før du legger kjølevæske direkte til radiatoren. Finn radiator press lokket på venstre side av radiatoren på forsiden av Lumina.
4

Ta av radiator trykklokket ved sakte å vri den mot klokken uten å trykke ned til den stopper. Hvis du hører en susing er det fortsatt trykk i systemet. Stoppe å snu trykket cap og vente på susing å stoppe.
5

Trykk ned på radiatoren press cap og fortsette å vri mot klokken inntil trykket cap er gratis. Fjern trykket cap.
6

Hell en 50/50 blanding av DEX-COOL kjølevæske og rent vann i radiatoren til radiatoren er fylt til bunnen av radiatoren filler halsen. Sett på radiator trykklokket ved å dreie den med urviseren til den klikker på plass.
7

Fjern lokket fra kjølevæskebeholderen. Legg en 50/50 blanding av DEX-COOL kjølevæske og rent vann til nivået når den COLD. Sett på lokket. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124074.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance