Slik tilpasser en ATV

terrengkjøretøy tilbyr en morsom tur som også gir optimal ytelse. ATV er robuste biler, men du kan legge til tilbehør for å gjøre turen mer komfortabel og stilig. Hvis du har tidligere erfaring med å jobbe på ATV, så dette skulle vise seg å være et morsomt prosjekt for deg. Instruksjoner
en

Skift dekkene på ATV med rustfritt stål rimmed dekk. Å oppgradere bilen for daglige gjøremål, bytte de gamle dekkene med mud dekk som er mer egnet for å arbeide i åpne felt og kan enkelt flytte gjennom gjørmete områder. Tilpass ATV ved å legge løypa eller padle dekk for enkel bevegelse i sand eller kupert steder.
2

Endre ditt ATV ved å legge til en trinse til ryggen. Dette tilbehøret kommer hendig hvis du står fast et sted på en ekspedisjon eller trenger å dra noe til et bestemt sted.
3

Dekorer med logoer eller gjøre om hele maling jobb på ATV i en dristig eller myk stil avhengig av dine preferanser. Match seter av ATV for å gi en samlet ny og forbedret utseende på bilen din.
4

Legg til en tilpasset del til ATV. Et tilbehør som en trunk vanligvis gir mye nødvendig lagringsplass for mat, forsyninger eller verktøy. Hvis du bruker bilen til jakt, legge til en mount til å feste pistolen.
5

Endre utseende på din ATV ved å erstatte foran og bak lykter med halogen hodelyktene. Erstatte horn med et horn som lager en høy eller unike støy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123940.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Car Maintenance